Termeni si conditii

UTILIZAREA ACESTUI SITE IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE DESCRISE ÎN CONTINUARE ÎN TOTALITATE. ÎN CAZUL NEACCEPTĂRII A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE, NU UTILIZAŢI SITE-UL CURENT.

InfoGuide.ro îşi rezervă dreptul de a nu accepta, a modifica sau şterge materialele care nu se încadrează în termenii de utilizare, inclusiv de blocare conturi utilizatori, adrese de IP, fără anunţare în prealabil.

InfoGuide.ro isi rezerva dreptul de a refuza spre adaugare sau a şterge din director site-urile care nu respecta una sau mai multe din urmatoarele conditii: site-uri cu continut identic, site-uri adaugate de mai multe ori, site-uri alias, site-uri cu continut ilegal, site-uri in constructie, site-uri care nu au un scop clar definit, sub-domenii de tipul: http://subdomeniu.domeniu.ro.

InfoGuide.ro şi afiliaţii ei nu sunt responsabili direct sau indirect de continutul postat in acest director de utilizatorii inregistrati sau anonimi. Eventualele incălcări vor fi semnalizate către administratorii acestui director şi se vor şterge acele materiale dacă este cazul şi dacă încalcă legislaţia în vigoare, cu marcajul la cererea cui a fost şters acel material.